Top 10 Best verkochte kleding producten bij Borduurwerkdeal.nl

Overal op het internet zien we top 10 lijstjes, borduurwerkdeal kan niet achter blijven. We hebben een top 10 opgesteld uit de best verkochte kleding producten.

10. Clique Canton Sweater

We beginnen de top 10 Best verkochte kleding producten met de Sweater van Clique. Deze sweater is voordelig geprijsd en voor meerdere doeleinden geschikt. U heeft de mogelijkheid om de sweater te verfraaien met uw (geborduurde) logo, tekst of naam.

9. Printer essentails flat track jassen

De Printer essentails jas is een mooie budget jas die verkrijgbaar is in meerdere kleuren, de herenjas heeft verschillende zaken. Wij kunnen de jas borduren met uw logo, tekst of naam.

8. Clique Basic Softshell jacket

Deze softshell jacket van Clique heeft een uitstekende prijs/kwaliteits- verhouding en is populair in het bedrijfsleven. Deze kunnen wij u voorzien van logo, tekst of naam.

7. Printer Red Flag Vert Softshell jacket

De lage prijs, goede kwaliteit maken deze warm softshell tot een zeer goede koop. U heeft de mogelijkheid om de jacket te voorzien van een (geborduurde) logo, tekst of naam.

6. Printer Red Flag Rocket Fleece

De fleece-vest van Red Flag Rocket is kwalitatief een uitstekende keuze, de vest is te borduren met logo, tekst of naam.

5.  James Harvest Baltimore overhemd

Deze overhemd van James Harvest Baltimore is van gekamd katoen en voorzien van extra versteviging aan de naden. Top kwaliteit en op meerdere te plekken te borduren met uw logo, tekst of naam.

4. Trucker Cap

Deze populaire bekende trucker cap mag niet ontbreken in de top 10 lijst. Deze pet is uitstekend te borduren met uw logo, tekst of naam.

3. Clique Basic Hoody Sweater

Deze laag geprijsde sweaters zijn van goede kwaliteit en zijn bestemd om intensief te wassen. Laat ze borduren met uw bedrijfs(logo), tekst of naam.

2. Fruit Of The Loom Heavy Polo

Deze populaire polo is van uitstekende kwaliteit, en dat maakt de polo erg populair. De heavy polo is in meerdere kleuren verkrijgbaar en te borduren met  uw logo tekst, of naam.

 

1. Clique Manhattan Polo

De absolute nummer 1 van best verkochte kleding producten in de lijst van borduurwerdeal.nl: De Clique Manhattan Polo. Deze sterke polo heeft zijsplitsen en een jacquard geweven rand op de kraag. Voor 10,90(excl btw) kunt u deze prachtige polo bestellen, voor een kleine meerprijs kunnen wij uw logo of tekst borduren of bedrukken.

Geef een reactie