Over ons

Borduurwerkdeal.nl is aanbieder van geborduurde producten die volledig online besteld kunnen worden. Vanuit ons pand in ‘s-Heerenberg, de Achterhoek, worden bestelling op professionele manier verwerkt. Door het computergestuurd en machinaal borduren van namen, bedrijfsnamen, emblemen en logo’s, bedrijfslogo’s op alle soorten textiel, kleding, werkkleding, promotie artikelen, caps en zelfs op leer.

In kleding borduren heeft borduurwerkdeal.nl al jaren ervaring. Borduurwerkdeal.nl is voortgekomen uit de firma Bles. Deze firma bestaat al ruim 20 jaar! De firma Bles is gestart met het borduren van aangeleverde kleding en textiel. Dit is later uitgelopen naar het ook aanbieden van kleding en promotiegeschenken.

Borduurwerkdeal.nl is uniek in Nederland omdat u bij ons volledig online geborduurde kleding kunt bestellen, u hoeft niet te wachten op een offerte! Wij borduren kleding voor uw bedrijf, vereniging, club, website of privé. Wij leveren binnen 7 dagen na uw goedkeuring en versturen blanco. Bij Borduurwerkdeal.nl geen verrassingen achteraf!

Ons team bestaat uit gedreven specialisten die veel ervaring hebben in deze branche. Zij hebben veel kennis over kleding borduren, maar ook over de relatie- en promotiebranche. Zij staan dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Onze klanten bevinden zich door heel het land. Wij leveren in Gelderland, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland Brabant en Limburg. Voor heel Nederland leveren wij geborduurde kleding! Daarnaast leveren wij in België (Vlaanderen).

Wij borduren van budget kleding tot exclusieve kleding. Al onze kleding is van hoge kwaliteit, net als ons borduurwerk. Wij borduren kortom voor ieder budget!