Veel gestelde vragen

Na goedkeuring van de werkbon hanteren wij een levertijd van 5 a 7 werkdagen.  Voor producten zonder personalisatie hanteren wij een levertijd van 3 a 4 dagen.

U ontvangt als u van maandag t/m donderdag besteld een dag later de werkbon ter goedkeuring. Als u vrijdag besteld, kunt u de bon de maandag erop verwachten

Voor spoedbestellingen verzoeken wij u om contact met ons via de mail of telefoon. Indien mogelijk kunnen wij sneller dan 5 werkdagen leveren. U moet wel rekening houden met extra spoedkosten.

De gewenste formaten zijn EPS,AI,JPG,BMP,TIF,PDF. Het belangrijkste is dat de resolutie zeer goed en scherp is.

Het is mogelijk om zelf kleding aan te leveren. Hiervoor kunt u het beste ons contactformulier invullen. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen

Bij ons hoeft u geen minimum aantallen te bestellen. U kunt bij ons al bestellen vanaf 1 stuk.

Als u grotere aantallen wil bestellen, kunt u een offerte aanvragen. We kunnen interessante kortingen geven op de borduringen, kleding en textiel.

We zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 geopend. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten

Uw bestelling is definitief zodra u akkoord geeft en de betaling voldoet.

Uw geeft bij één kledingstuk aan dat de borduurkaarten bij ons bekend is. Bij het tweede kledingstuk geeft u aan dat de borduurkaart al bekend is. In het opmerkingen veld kunt u aangeven dat het logo in een bepaalde kleur moet voor een bepaald kledingstuk.

Ja. Als u voorheen bij ons besteld heeft met borduring, bent u in het bezit van een borduurkaart. Bij een vervolg bestelling kunt aangeven dat de borduurkaart bij ons bekend is. Doorloop de stappen en vul eventueel het opmerkingen vled in.

Dat is mogelijk. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen 

Al onze pakket worden bezorgd door GLS. U ontvangt van ons op de dag van de zending een track en trace code zodat u de zending kunt volgen.

Dat is mogelijk. Hier voor kunt u het beste contact met ons opnemen via de mail.

Neem contact met ons op. Via onze leveranciers hebben kunnen wij de beschikking tot een groot assortiment bestaand uit kleding en textiel. We kunnen vrijwel altijd aan uw wensen voldoen.

Heb je nog vragen?

Antwoord op je vraag niet gevonden in onze FAQ? Onze specialisten helpen je graag verder!
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Op zondag zijn wij gesloten.