Wilt u graag kleding bedrukken?

Naast borduren kunt u bij Borduurwerkdeal kleding bedrukken. Zoals de naam als zegt is onze specialiteit borduren, echter kunnen we ook bedrukken. Voor aantallen boven de 50 stuks adviseren wij zeefdruk, voor dit aantallen kunnen wij interessante kortingen geven. Voor aantallen onder de 50 stuks adviseren wij een transfer druk.

Zeefdruk

Wat is zeefdruk? Het ontwerp dat bij ons is aangeleverd is (in EPS of AI) zetten we over naar zeefraam, dit is een soort kader met gaas. Vervolgens behandelen we het raam met een coating. Het gedeelte dat belicht word spoelen we met water weg.
We zetten het raam in machine zodat het goed op het materiaal terecht komt. Er volgt een controle voordat we met een rakel de belichte delen op kleding bedrukken. Bij het zeefdrukken kunnen we maximaal 4 PMS drukken
Zeefdrukken is eenvoudig en gemakkelijk te automatiseren en is daardoor interessant voor grotere oplages(+50 stuks)

Transferdruk

Bij zeefdruk word de inkt direct op de ondergrond aangebracht, bij transferdruk gebeurt dit indirect. We printen het ontwerp op een plakkende folie, vervolgens plakken we dit op het textiel. Als laatst komt je kledingstuk onder de pers, door hitte word de lijm vloeibaar. Na het afkoelen plakt de transfer op het kledingstuk. We kunnen bij transferdruk meer dan 4 kleuren gebruiken en bij kleine oplages is het financieel interessanter

PMS kleuren

Wanneer moet ik voor zeefdruk of transferdruk kiezen?

Kort gezegd kunt u bij kleinere aantallen voor tranferdruk gaan, bij grote aantallen adviseren zeedruk. Bij meer dan 4 kleuren kunt u het beste voor transferdruk gaan.

 

Vul het offerte formulier in of stuur ons e-mail en vraag naar de mogelijkheden.