Retourneren

Kan ik mijn bestelling terugsturen?
Niet-gepersonaliseerde producten of passexemplaren kun je terugsturen. Voor het retour-formulier klikt u hier – Retour-formulier-Borduurwerkdeal

U heeft het recht om spullen terug te sturen binnen een termijn van 14 dagen. Dit gaat in op de dag dat u het pakket in ontvangst heeft genomen. Het geretourneerde product dient in staat te zijn zoals die geleverd is.

Bij deze retour dient de retour bon aanwezig te zijn in de doos of al per mail opgestuurd te zijn naar info@borduurwerkdeal.nl

Gevolgen van het retourneren.
Als de producten die terug gestuurd zijn bij ons zijn ontvangen, ontvang je alle betalingen die je op dat moment al hebt voldaan, van ons terug. Mits zoals in de voorwaarden beschreven staan, de kleding in staat is zoals die geleverd is. De betaling die u dan van ons terug krijgt gaat via de zelfde weg als wij het van u ontvangen hebben. Tenzij je anders hebt aangegeven, er worden in ieder geval geen extra kosten voor u in rekening gebracht.

Je dient de producten niet later dan 14 dagen na ontvangst te retourneren. Na deze 14 dagen vervallen de rechten van het retourneren. Houdt u dus aan de termijn van deze 14 dagen. Echter worden de directe kosten van het retourneren van de producten wel bij u in rekening gebracht.

Het recht om producten te retourneren zijn uitgesloten voor alle maatproducten. Dat wil zeggen al het druk- en printwerk. Dat is gepersonaliseerd en kan niet weer opnieuw gebruikt worden. Meer weten over recht van retourneren? Neem dan contact met ons op.

Heb je nog vragen?

Antwoord op je vraag niet gevonden in onze FAQ? Onze specialisten helpen je graag verder!
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Op zondag zijn wij gesloten.