Een goede tennisvereniging verdient goede tenniskleding

Tennis is een sport voor alle leeftijden, van jong tot oud. Kinderen kunnen op jonge leeftijd leren omgaan met een racket en de sport. Spelenderwijs kan men tactieken, technieken en regels van het spel leren. Langzaam maar zeker krijgen ze zo de sport onder controle en kunnen ze zich verder ontwikkelen. De sport word vaak ook uitgeoefend door volwassenen. Net zoals de jeugd hebben ze de mogelijkheid om zich in te schrijven voor competities. Als je op een hoog niveau speelt zou het zo maar kunnen dat je op meerdere plekken in het land speelt. Om goed voor de dag te komen, is het van belang dat je representatieve tenniskleding aan hebt. Er zijn mogelijkheden om bijvoorbeeld een tennis-shirt te borduren of bedrukken.

Tennissen in een mooi tennisoutfit

Voor de uitstraling van je vereniging is het van belang dat iedereen een club tenue in bezit heeft als hij of zij competitie gaat spelen. Met uw geborduurde of bedrukte clublogo op het tennisshirt straalt de tennisvereniging eenheid uit. Verder is het belangrijk dat de sportkleding niet te strak zit, maar ook niet te los. Verder is de keuze van de kleding afhankelijk van het seizoen. In de zomer trekt u een andere outfit aan dan in de winter.

Tenniskleding voor in de winter

De dagen worden langer en kouder. In de zomermaand is het ideaal om op een buiten tennisbaan te tennissen, in de wintermaanden ligt dat iets anders. Toch tennissen steeds meer mensen buiten in de winter. Mensen die minder goed tegen de kou kunnen, zullen eerder kiezen voor een binnenbaan. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om buiten te tennissen, omdat er bijvoorbeeld simpelweg geen binnenbaan is. Van een stevig potje tennissen krijg je het wel warm zal je denken? De winters kunnen zo koud worden dat je niet warm bent te kregen. Er zijn vesten, jacks die daarbij goed helpen, hieronder zie je wat voorbeelden:

Geef een reactie