Zoek de warmte op, bekijk en bestel nu uw winterkleding bij borduurwerkdeal.nl

We hebben een mooie zomer gehad met hoge temperaturen. Helaas is de zomer ten einde. De koude dagen zijn in aantocht en je wilt goed voorbereid de winter in gaan. In de blog van vandaag hebben we een prachtige winterkleding samengesteld.

Winterjassen

Het is verleidelijk om warm binnen te blijven, gekluisterd aan een boek of een goede film. De koude winter en herfstmaanden zijn prachtige maanden om even naar buiten te gaan. Er zijn prachtige wandelingen te maken of je kunt er met de fiets op uit. Een belangrijke vereiste is dat je goed ingepakt op pad gedaan. Een goede winterjas is belangrijk om de meeste kou buiten huis te houden. Jassen zijn er in verschillende soorten maten en kleuren te koop. Bij borduurwerkdeal.nl kunt u ze uiteraard personaliseren met uw (bedrijf)logo of tekst. U kunt ze combineren met een mooie sjaal.

Sjaals

Een sjaal is erg prettig om uw nek warm te houden. Daar naast voorkomt je dat er een onnodige kou de jas binnendringt. Onze sjaals zijn in verschillende soorten en kleuren beschikbaar en we kunnen ze voor u personaliseren met logo of tekst.

Mutsen

Met een winterjas zijn de belangrijk gedeeltes van je lichaam goed ingepakt. Om echt warm te blijven is van het belang dat je hoofd goed warm blijft.  Zelfs met warm houdende kleding kun je modieus voor de dag komen. De mutsen zijn te personaliseren met logo of tekst.  Ze zijn o.a. leuk is voor het kerstpakket of voor een verjaardagscadeau.

HANDSCHOENEN

Winter en koude handen zijn voor veel mensen dingen die bij elkaar horen. Goede handschoenen zorgen ervoor dat je handen goed beschermd zijn tegen de kou en de wind. Bekijk onze collectie winterkleding en laat ze borduren met uw (bedrijfs)logo of tekst.

 

Geef een reactie