Mutsen: Ga goed gemutst de winter in

We zien tegenwoordig veel mutsen met borduring en bedrukking. Nu de vrieskou echt de lucht in is, zijn veel mensen eerder geneigd om een warme muts te dragen. Er gaat namelijk veel warmte verloren via het hoofd en door een warme muts te dragen kun je dit goed tegengaan. Het grote voordeel van een geborduurde muts is dat je gezien wordt. Voor uw bedrijf, uw sportvereniging is een geborduurde muts een prachtig visitekaartje. Ook is de muts ideaal om cadeau te geven aan uw werknemers, die de mutsen met trots kunnen dragen.

Verschillende mutsen

Mutsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren.  Bijvoorbeeld de kerstmuts, die erg leuk is om aan personeel en klanten te geven of voor het kerstpakket.

Fleece mutsen

Wil je er warm bij zitten deze winter, dan ben je met de fleece muts aan het juiste adres. Fleece is onderhoudsvriendelijk en biedt een goede bescherming tegen de kou. Onze fleece mutsen zijn duurzaam en kunt u ze gemakkelijk wassen.  Andere voordelen zijn dat Fleece veel minder weegt dan wol en erg goed isoleert.  De mutsen zijn erg sterk en krimpen nauwelijks. Heeft u een iets kleiner budget, dan is een winter muts van wol een goed alternatief

Binnenkort op wintersport?

De wintervakantie is in aantocht, daarom is goed om te kijken naar een goed wintersport outfit. Omdat de hedendaagse wintersporter goed wil voorkomen, is er door de jaren heen de behoefte ‘uitstraling’ bijgekomen. De muts moet goed aansluiten bij je outfit die je op dat moment draagt, want het oog wil tenslotte ook wat.

Je onderscheiden van de rest

Het kopen van opties zijn normaal gesproken gebruikelijk bij de aanschaf van een auto. Om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie heeft Borduurwerkdeal.nl er voor gekozen om de ‘eenvoudige’ muts te personaliseren met een borduring. Heb je dus altijd al eens een bijzondere muts willen hebben voor de wintersport of wil je gewoon een muts om even de blits te maken bij je vrienden en vriendinnen? Wacht dan niet langer.

Geef een reactie