Kleding van bamboe materiaal

Steeds meer merken bieden kleding aan van bamboe!

Bamboe groeit snel en heeft weinig water nodig tijdens het groeiproces. Het neemt heel veel broeikasgassen op tijdens het groeiproces en het is biologisch afbreekbaar, hierdoor is het telen niet heel slecht voor het milieu.

Waarom moet ik hier voor kiezen?

Kleding van bamboe materiaal is super zacht, hierdoor zit het erg lekker en kan je er ook gemakkelijk in bewegen. Omdat het zo zacht is plakt het niet snel aan de huid en is het dus ideaal voor de zomer! Ook is de stof lekker glad en dus ideaal voor mensen die soms last hebben van huidirritaties. Doordat in de stof hele kleine onzichtbare gaatjes zitten, absorbeert het vocht en is het dus super handig voor sporten of als werkkleding tijdens de hete zomerdagen!

Kleding wassen

Bamboe is een fijne en luxe stof en kan gewoon op 30 graden gewassen worden! 1 tip: Vermijd wasverzachter!

Bestellen bij Borduurwerkdeal.nl

Bent u nu ook opzoek naar kleding gemaakt van bamboe? Dan bent u bij Borduurwerkdeal aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk ook kleding van bamboe gemaakt! U kunt het gemakkelijk laten personaliseren door uw eigen geborduurde tekst of logo bij ons te laten maken. Vraag gerust uw offerte aan, om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie