De tassentrends van 2019

Bij de perfecte outfit hoort natuurlijk ook de perfecte tas die matcht bij jouw outfit. Maar wat zijn eigenlijk de trends op het gebied van outfits? In dit artikel worden de diverse mogelijkheden besproken om een tas te matchen aan jouw “modieuze” outfit.

Tassen met een verhaal

Het is tegenwoordig een trend om te kiezen voor een tas waarvan je weet dat deze op een eerlijke manier gefabriceerd is. Je kunt een tas kopen terwijl je daarmee de wereld gelijk een beetje mooier maakt. Zo is inmiddels het fairtrade principe dat vaak bij chocola gebruikt wordt inmiddels ook te zien bij de productie van tassen. Zo kun je kiezen voor tassen die op een eerlijke manier geproduceerd zijn, en dat zonder dat er gebruik is gemaakt van schadelijke chemische stoffen en onder goede en veilige fabrieksomstandigheden. Dat maakt deze tassen toch net iets specialer!

Rugzakken alleen praktisch?

De tijd dat een rugzak gebruikt werd om alleen praktische zaken mee te nemen is definitief voorbij. Tegenwoordig is een rugzak namelijk prima te gebruiken als modeaccessoire voor je outfit. Dit is te danken aan de mooie ontwerpen en hippe prints op de rugzak maken de rugzak ook nog eens modebewust!

De bucket bag (drawstringbag)

Wat voor een tas? Een bucket back, een soort plunjezak maar dan in een modern (t)asje gestoken. Deze stijlvolle tas zorgt ervoor dat jij net dat nonchalante tintje aan je outfit kunt meegeven.

Dierenprints

Ondanks de kritiek die al jaren speelt omtrent dierenprint, is er dit jaar geen afscheid genomen van de dierenprint. Dit jaar is het helemaal in om een tas te hebben met daar een slangenprint op. Deze soorten tassen kun je ideaal matchen met een classy outfit.

Denim blauw

Waar je de kleur blauw al vaak terug ziet in de interieurwereld is deze kleur nu ook opgemerkt in de modewereld. Blauw is hot en de intense kleur zorgt voor een stoere look, maar is ook prima draagbaar in de vorm van een chique tas.

Tassen borduren en bedrukken

Deze prachtige tassen zijn te met je logo, tekst of naam om het een mooi persoonlijk tintje tegeven.

 

Geef een reactie