3D borduren

Wat is 3D borduren?

3D borduren is een redelijk nieuw concept binnen de borduurwereld. Er wordt gebruik gemaakt van borduurschuim waardoor uw ontwerp of logo er optisch letterlijk uitspringt. 3D borduren of ook wel puff borduren genoemd kan helaas niet met elk ontwerp omdat er een maximale en minimale ruimte nodig is. De kleding en het borduurwerk van borduurwerkdeal.nl zijn van de hoogste kwaliteit. De borduring is aan de voorkant en aan de binnenkant goed afgewerkt waardoor het fijn op het lichaam zit. De mogelijkheid om met 2 kleuren te borduren is er ook dus een soort schaduw ontwikkelen zoals op de foto hieronder met de blauwe pet.

Waarvoor is 3D borduren geschikt?

3D borduren wordt het meest gebruikt bij het borduren van petten, caps en snapbacks echter werkt het ook super goed op andere (werk)kleding en relatiegeschenken. Zolang de stof dik en zwaar genoeg is is het mogelijk 3D te borduren. Naast de kwaliteit van de kleding of het relatiegeschenk waarop geborduurd gaat worden is natuurlijk de grootte van het logo erg belangrijk.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn en zich afvragen of het mogelijk is uw ontwerp in 3D te borduren kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

 

 

 

Geef een reactie