kleding borduren +31 314 653 130 textiel borduren 
Mijn account Borduurproef aanvragen Over ons Contact
  Online bestellen
  5-7 dagen levertijd
  Persoonlijke service
  Meerdere afleveradressen

Jassen online laten laten borduren met uw logo of tekst

Onderstaand ziet u onze schitterende collectie jassen. De jassen borduren wij met uw logo of tekst. De stoere jassen zijn geschikt voor alle omstandigheden. U kunt de jas dus ook als werkjas gebruiken. De jassen borduren wij snel, u heeft het geborduurde jack dus snel in huis. De jassen zijn daarbij uit voorraad leverbaar. Selecteer een jas uit de diverse verschillende modellen die wij in ons assortiment hebben. Daarna kunt u een (logo of tekst) borduring en positie selecteren en uploaden. U kunt de jassen direct online bestellen. De goedkope jassen hebben wij onderverdeeld onder de budget jassen. De basic jassen zijn van uitstekende kwaliteit. De exclusieve jassen zijn van zware kwaliteit. Voor uw gemak hebben wij de softshell jassen onderverdeeld in:

Button-budget-jassen

Button-basic-jassen

Button-exclusieve-jassen

Jassen als bedrijfskleding laten borduren

Op ons assortiment aan jassen en jacks borduren wij uiteraard ook uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Onze jassen zijn van goede kwaliteit en worden ingezet als werkkleding en bedrijfskleding. Uw personeel is herkenbaar en zal zich verenigd met elkaar voelen.

Offerte aanvragen

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om inzicht in de prijzen en mogelijkheden van borduurwerkdeal te krijgen. Als u grotere aantallen besteld, kunnen we u interessante kortingen geven.

Offerte-aanvragen

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Delen op social media?

Facebook  Twitter  Google+  Linkedin
 

Bestel uw borduurwerk goedkoop online bij borduurwerkdeal.nl ✓Hoge kwaliteit borduurwerk✓Snel bezorgd