kleding borduren +31 314 653 130 textiel borduren 
Mijn account Borduurproef aanvragen Over ons Contact
  Online bestellen
  5-7 dagen levertijd
  Persoonlijke service
  Meerdere afleveradressen

Sweaters of trui online borduren met logo of tekst

Onderstaand ziet u onze schitterende collectie sweaters/truien. De Sweaters borduren wij met uw logo of tekst. De sportieve sweaters zijn erg comfortabel. De sweaters zijn van hoge kwaliteit en hebben een gunstige prijs. De sweaters borduren wij snel, u heeft de sweater dus snel in huis. De truien zijn uit voorraad leverbaar. Selecteer een sweater en klik verder voor de diverse verschillende modellen die wij in ons assortiment hebben. Daarna kunt u een (logo of tekst) borduring en positie selecteren en uploaden. U kunt de sweater direct online bestellen!

Voor uw gemak hebben wij de sweaters onderverdeeld in:

Button-budget-sweaters

Button-basic-sweaters

Button-exclusieve-sweaters

Al onze sweaters/truien voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Met uw geborduurde logo of tekst op één van onze prachtige sweaters heeft u een prachtig duurzaam product.


Sweaters of trui als bedrijfskleding borduren 

Ons aanbod aan sweaters kunt u eenvoudig online laten borduren  met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Al onze sweaters zijn van goede kwaliteit en worden veel ingezet als werkkleding en bedrijfskleding. Uw personeel is herkenbaar en zal zich verenigd met elkaar voelen.

Heeft u vragen of op- of aanmerkingen? Zijn er speciale wensen die niet op de website staan? Neem vrijblijvend contact met ons en wij zullen het beantwoorden

Offerte aanvragen

Vraag vrijbllijvend een offerte aan om goed inzicht te krijgen in de kosten. Als u grotere aantallen besteld, is korting mogelijk.

Offerte-aanvragen

Blog over sweaters

Lees hier de blog over het verschil tussen sweaters en truien

Delen op social media?

Facebook  Twitter  Google+  Linkedin


 

Bestel uw borduurwerk online bij borduurwerkdeal.nl ✓Hoge kwaliteit borduurwerk✓Snel bezorgd