kleding borduren +31 314 653 130 textiel borduren 
Mijn account Borduurproef aanvragen Over ons Contact
  Online bestellen
  5-7 dagen levertijd
  Persoonlijke service
  Meerdere afleveradressen

Softshell jassen, jacks online laten borduren of bedrukken met logo of tekst

Softshell, populairder dan ooit! Hieronder ziet u onze schitterende collectie softshells. De softshell borduren of bedrukken wij met uw logo of tekst. De softshell jas biedt warmte en is wind- en waterdicht. De softshell jassen bestaan uit allerlei strak op elkaar geweven lagen, hierdoor zijn deze waterdicht. Een uitstekende jas voor alle omstandigheden. De softshell jassen bestaan uit een ademende stof en zijn erg comfortabel. De softhells borduren of bedrukken wij snel, u heeft de softhsell jas dus snel in huis. Selecteer een softshell en klik verder voor de diverse verschillende modellen die wij in ons assortiment hebben. Daarna kunt u een (logo of tekst) borduring en positie selecteren en uploaden. U kunt de softshell direct online bestellen. Voor uw gemak hebben wij de softshell jassen onderverdeeld in de volgende categorieën:
 

Button-budget-softshell

Button-basic-softshell

Button-Exclusieve-softshell

Button-softshell-bedrukken

Alle bovenstaande categorieën zijn van uitstekende kwaliteit en maken samen met uw bedrijfs(logo) of tekst het tot een uniek product.

Softshell jassen als bedrijfskleding borduren of bedrukken

Laat deze schitterende softshell jassen borduren of bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Geborduurde/bedrukte softshells werken erg goed om uw bedrijf te promoten. Softshell jassen worden veelal ingezet op evenementen en beurzen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij borduurwerkdeal zodat u inzicht in de kosten en mogelijkheden krijgt. Als u grotere aantallen besteld, kunnen we u een interessante korting vinden.

offerte-aanvragen

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Blog over softshell

Bekijk hier onze blog over softshell, waarom zijn softshells zo populair?

Delen op social media?

facebook  twitter  google+  Linkedin

 

Bestel uw borduurwerk direct online bij borduurwerkdeal.nl ✓Uitstekende kwaliteit borduurwerk ✓Snel bezorgd