kleding borduren +31 314 653 130 textiel borduren 
Mijn account Borduurproef aanvragen Over ons Contact
  Online bestellen
  5-7 dagen levertijd
  Persoonlijke service
  Meerdere afleveradressen

Softshell jassen, jacks online laten borduren met logo of tekst

Softshell, populairder dan ooit! Hieronder ziet u onze schitterende collectie softshells. De softshell jassen borduren wij met uw logo of tekst. De softshell jas biedt warmte en is wind- en waterdicht. De softshell jassen bestaan uit allerlei strak op elkaar geweven lagen, hierdoor zijn deze waterdicht. Een uitstekende jas voor alle weersomstandigheden. De jassen bestaan uit een ademende stof en zijn erg comfortabel. Dit maakt de jas uitermate geschikt voor het west-europese klimaat. Selecteer een jas en klik verder voor de diverse verschillende modellen die wij in ons assortiment hebben. Daarna kunt u een (logo of tekst) borduring en positie selecteren en uploaden. U kunt de softshell jassen direct online bestellen. Voor uw gemak hebben wij de jassen onderverdeeld in de volgende categorieën:
 

Button-budget-softshell

Button-basic-softshell

Button-Exclusieve-softshell


Alle bovenstaande categorieën zijn van uitstekende kwaliteit en maken samen met uw bedrijfs(logo) of tekst het tot een uniek product.

Softshell jassen als bedrijfskleding borduren 

Laat deze schitterende softshell jassen borduren met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Geborduurde/bedrukte softshells werken erg goed om uw bedrijf te promoten. Softshell jassen worden veelal ingezet op evenementen en beurzen. U kunt ze daarnaast ook gebruiken voor het sporten om het een meester is in het afvoeren van vocht.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij borduurwerkdeal zodat u inzicht in de kosten en mogelijkheden krijgt. Als u grotere aantallen besteld, kunnen we u een interessante korting vinden.

offerte-aanvragen

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Blog over softshell

Bekijk hier onze blog over softshell, waarom zijn softshells zo populair?

Delen op social media?

facebook  twitter  google+  Linkedin

 

Bestel uw borduurwerk direct online bij borduurwerkdeal.nl ✓Uitstekende kwaliteit borduurwerk ✓Snel bezorgd