kleding borduren +31 314 653 130 textiel borduren 
Mijn account Borduurproef aanvragen Over ons Contact
  Online bestellen
  5-7 dagen levertijd
  Persoonlijke service
  Meerdere afleveradressen

Petten of cap online laten borduren met uw logo of tekst

Petten of cap borduren met uw logo, tekst, of naam? Bij borduurwerkdeal bent u aan het juiste adres. Wij zijn de specialist als het gaat om het borduren of bedrukken van o.a petten en cabs. Door onze jarenlange ervaring in het borduren van kleding kunnen wij een hoogwaardig product bij u afleveren.

Borduurwerkdeal heeft een ruim aanbod aan diverse soorten petten en cabs. Om ons assortiment up to date te houden kijken we naar de laatste trends en passen we ons petten assortiment regelmatig aan. Alle onderstaande petten kunnen we borduren met uw logo, tekst of naam. De petten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. De cabs zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar.

U kunt direct aan de slag.
1. Kies uw Pet
2. Selecteer en upload uw logo, tekst of naam en wij doen de rest. 
3. U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen die ervoor zorgt dat er dat niets aan het toeval word overgelaten. Kwaliteit en service vinden wij erg belangrijk, dus wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Petten extra voordelig in grote aantallen bestellen

U kunt de petten in grote aantallen bestellen. Wij hebben een aantal voordelige pakketten samengesteld zodat u direct kunt profiteren. Bestel hier bijvoorbeeld 50 petten(alles in 1 prijs) U kunt natuurlijk zelf ook een pakket samenstellen, want hoe groter de bestelling hoe groter de korting die wij kunnen geven.

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uiteraard besteld u volledig online bij Borduurwerkdeal.nl zoals u het wenst!

Offerte aanvragen

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om inzicht in de prijzen en mogelijkheden van borduurwerkdeal te krijgen. Als u grotere aantallen besteld, kunnen we u interessante kortingen geven.

Offerte-aanvragen

Delen op social media?

facebook  twitter google+  linkedin

 

Bestel uw borduurwerk direct online bij borduurwerkdeal.nl ✓Uitstekende kwaliteit borduurwerk ✓Snel bezorgd