kleding borduren +31 314 653 130 textiel borduren 
Mijn account Borduurproef aanvragen Over ons Contact
  Online bestellen
  5-7 dagen levertijd
  Persoonlijke service
  Meerdere afleveradressen

Merken Borduurwerkdeal.nl

Wij borduren verschillende merken. Ons gehele assortiment is zorgvuldig geselecteerd voor u. De kleding borduren wij graag met uw logo of tekst. Ook bedrijfskleding borduren, werkkleding borduren of promotieartikelen borduren wij zoals u het wenst. Ons borduurwerk is van hoge kwaliteit, vandaag dat wij ook met de beste merken werken. Uiteraard blijven wij bezig om u de beste producten en prijzen aan te kunnen bieden. Hieronder volgen de merken die wij op dit moment voeren:

Clique bij Borduurwerkdeal.nl

Clique kleding kenmerkt zich door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Het uitgebreide assortiment Clique kleding vindt u terug in ons gehele aanbod. Handig is dat Clique kleding vaak in vele kleuren en maten te verkrijgen is. Clique Kleding borduren wij met uw logo of tekst.

New Wave kleding

New Wave kleding is kleding met een exclusieve uitstraling. De kwaliteit van New Wave kleding is uitstekend en het assortiment is beperkt. Als u op zoek bent naar exclusieve kleding, kijkt u dan eens bij ons aanbod aan New Wave kleding. New Wave kleding borduren wij zoals u het wenst!

Printer Essentials bij Borduurwerkdeal.nl

Printer Essentials kenmerkt zich door de gunstige prijs. De kleding van Printer Essentials is verkrijgbaar in vele maten altijd in 7 kleuren. Met Printer Essentials kunt u uw eigen stijl creëren. Printer Essentials is erg populair bij bedrijven vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Printer Essentials borduren wij graag met uw logo of tekst. Uiteraard kunt de Printer Essentials ook zonder borduring direct online bestellen.

Printer Red Flag bij Borduurwerkdeal.nl

Printer Red Flag is een nieuw concept binnen Printer met kleding van de laagste prijs. De kwaliteit is goed en het aanbod is beperkt tot de basis. Printer Red Flag is verkrijgbaar in vele maten en altijd in 7 kleuren. Printer Red Flag is erg populair bij particulieren en bedrijven. Ook Printer Red Flag borduren wij zoals u het wenst.

Tricorp bij Borduurwerkdeal.nl

Tricorp is werkkleding die bekend staat als veilig, robuust, betrouwbaar en comfortabel. Tricorp voldoet aan de strengste eisen zodat u zeker bent van de hoogste kwaliteit. U vindt de Tricorp kleding terug onder de reguliere kleding en de werkkleding. Tricorp zorgt ervoor dat u van top tot teen gekleed bent. Tricorp borduren wij graag met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo.

ROM88 werkkleding

ROM88 kleding is van hoge kwaliteit voor een goede prijs. ROM88 kleding wordt in vele sectoren ingezet als bedrijfskleding en werkkleding. ROM88 kleding gaat lang mee want het blijft er representatief uitzien naar intensief wassen en dagen. ROM88 borduren wij met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam.

Haen zorgkleding

Haen zorgkleding is kleding dat zich kenmerkt als betrouwbaar, professioneel, vakbekwaam, innovatief, flexibel en modern. De Haen kleding is functionele kleding die u er ook nog eens goed laat uitzien. De kwaliteit van de Haen kleding is zeer hoog en erg comfortabel. Haen zorgkleding borduren wij met uw naam of logo. Alles is mogelijk bij Borduurwerkdeal.nl

Craft bij Borduurwerkdeal.nl

Craft kleding vindt u vooral terug in onder de exclusievere kleding. Craft is een merk dat vooral bekend is in de sportwereld. Craft kleding zorgt ervoor dat u nog meer kunt genieten van uw sport. Craft staat voor hoge kwaliteit en een hoge functionaliteit. Met Craft sportkleding kunt u zelfs de zwaarste sporten uitoefenen. Craft borduren wij graag met uw logo of tekst, maar u kunt Craft ook zonder borduring bestellen.

James Harvest kleding

James Harvest is kleding van hoge kwaliteit. James Harvest kleding is van de laatste mode want deze is gebasseerd op de Amerikaanse Collegemode, dit is ook erg populair in Nederland en België. Wilt u aan uw klanten laten zien dat u voor kwaliteit kiest? Dan is James Harvest kleding de juiste kleding voor u! James Harvest borduren wij met uw logo of tekst.

J. Harvest & Frost bij Borduurwerkdeal.nl

J. Harvest & Frost is werkelijk van de hoogste kwaliteit. De J. Harvest en Frost is schitterend om te zien en erg comfortabel om te dragen. J. Harvest & Frost is erg populair in de zakenwereld en op beurzen. J. Harvest & Frost vindt u bij onze exclusieve kleding. Laat J. Harvest & Frost borduren met uw unieke logo of tekst.

Fruit of the Loom kleding

Fruit of the loom borduren met uw logo of tekst? Dit is mogelijk bij Borduurwerkdeal.nl Fruit of the Loom is erg bekend vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit populaire Amerikaanse merk heeft haar weg naar Nederland en België gevonden. Fruit of the Loom wordt veelal ingezet als promotiekleding, Fruit of the Loom borduren wij dus erg veel met een logo of tekst. Fruit of the Loom besteld u uiteraard direct online bij Borduurwerkdeal.nl

Regatta Profesional

Regatta is een aanbieder van hoogwaardige werkkleding en bedrijfskleding. De kleding is van zeer hoge kwaliteit. Alle Regatta kleding is getest op intensief wassen, open- en dichtritsen, water- en winddichtheid en is volgens de laatste normen en eisen geproduceerd. Regatta is er voor vele sectoren. Regatta borduren wij met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam.

KWD bij Borduurwerkdeal.nl

KWD sportkleding is altijd gunstig geprijsd. Vooral voor sportverenigingen is KWD sportkleding erg intreressant, ook bij grotere aantallen. KWD sportkleding borduren wij met uw logo of tekst. Bedrukken is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Projob werkkleding

Projob biedt werkkleding aan van hoogstaande kwaliteit. Projob besteedt veel tijd aan ergonomie en functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat de werkkleding er goed uitziet, maar ook fijn is om te dragen. Projob zorgt ervoor dat u plezier heeft op u werk. Projob kleding is gemaakt van de sterkste materialen zodat u onder de zwaarste omstandigheden uw werk kan uitvoeren. Projob werkkleding borduren wij zoals u het wenst!

Jobman bij Borduurwerkdeal.nl

Jobman heeft professionele werkkleding voor professionals en echte vaklui. Jobman werkkleding is functioneel, comfortabel, modern en duurzaam. Daarbij is Jobman werkkleding van hoge kwaliteit. Jobman heeft daarom ook een kwaliteit garantie. De werkkleding van Jobman is veel getest en is al jaren een begrip in veel landen. Borduurwerkdeal.nl zorgt ervoor dat Jobman kleding geborduurd wordt met uw logo of tekst.

Greenlands Casuals & Outdoor

Greenlands is erg bekend als outdoor kleding. De fabrikant van Greenlands is Nederlands en zorgt voor kleding van hoge kwaliteit. Greenlands borduren wij met uw logo of tekst.

Helly Hansen bij Borduurwerkdeal.nl

Helly Hansen is een zeer populair merk als het gaat om werkkleding en outdoor kleding. Ook wordt veel van de Helly Hansen kleding gebruikt in de sportwereld. Het is al een oud kledingmerk dat zijn wortels echt heeft gevestigd in Nederland en België. De kwaliteit is zeer hoog en de kleding is erg functioneel. U vindt het aanbod Helly Hansen vooral terug bij werkkleding en onder de exclusieve kleding. Laat Helly Hansen borduren met uw logo of tekst.