kleding borduren +31 314 653 130 textiel borduren 
Mijn account Borduurproef aanvragen Over ons Contact
  Online bestellen
  5-7 dagen levertijd
  Persoonlijke service
  Meerdere afleveradressen

Overhemden of blouse online laten borduren met logo of tekst

Onderstaand ziet u onze schitterende collectie overhemden. De overhemden borduren wij met uw logo of tekst. De overhemden zijn van hoge kwaliteit en kunnen perfect zakelijk worden ingezet. De overhemden kunt u direct online bestellen. De blouse borduren wij snel en u heeft de blouse dus snel in huis. Selecteer een overhemd en klik verder voor de diverse verschillende modellen die wij in ons assortiment hebben. Daarna kunt u een (logo of tekst) borduring en positie selecteren en uploaden. De goedkoopste overhemden en blousen vindt u bij de budget overhemden. De overhemden van uitstekende kwaliteit vindt u bij de basic overhemden. De overhemden en blousen van zware kwaliteit vindt u bij de exclusieve overhemden. Voor uw gemak hebben wij de overhemden onderverdeeld in de volgende categorieën:

Button-basic-overhemden

Button-basic-overhemden

Button-exclusieve-overhemden


Alle bovenstaande categorieën overhemden zijn van uitstekende kwaliteit die u van borduurwerkdeal kunt verwachten. Uw (bedrijf)logo of tekst maken dit prachtige product af.

Overhemden, overhemd of blouse als bedrijfskleding laten borduren 

Zakelijke overhemden met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam borduren? Bij Borduurwerkdeal.nl is dit mogelijk. Wij borduren overhemden zoals u het wenst. Wilt u opvallen op de beurs, evenement of in de horeca? Of wilt u verbondenheid creëeren bij uw kantoorpersoneel of een teamgevoel creëren? Er zijn vele mogelijkheden bij Borduurwerkdeal.nl Neem voor persoonlijk advies contact met ons op.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij borduurwerkdeal zodat u inzicht in de kosten en mogelijkheden krijgt. Als u grotere aantallen besteld, kunnen we u een interessante korting vinden.

offerte-aanvragen

Delen op social media?

Facebook  Twitter  Google+  Linkedin

 

 

 

Bestel uw borduurwerk direct online bij borduurwerkdeal.nl ✓Uitstekende kwaliteit ✓Snel Bezorgd