kleding borduren +31 314 653 130 textiel borduren 
Mijn account Borduurproef aanvragen Over ons Contact
  Online bestellen
  5-7 dagen levertijd
  Persoonlijke service
  Meerdere afleveradressen

Bedrijfskleding, werkkleding online borduren met logo of tekst

Hier vindt u al onze werkkleding en bedrijfskleding. Voor uw gemak hebben wij alle werkkleding en bedrijfskleding onderverdeeld in categorieën. U vindt bij ons

Button-Bouwkleding

Button-horeca-kleding

Button-Veiligheidskleding

Button-Beurskleding

Button-transport-service-kleding

Button-schilders-stucadoors-kleding

Button-zorgkleding

Button-overalls

Button-stoffenjassen

Button-teekwerende-kleding
 

Bij de werkkleding en bedrijfskleding die wij aanbieden is er gedacht aan ergonomie en functionaliteit. De twee termen gaan met elkaar samen. Wij borduren uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op deze werkkleding. Zo is uw personeel herkenbaar en verbeterd u de samenhorigheid.

Het is het belangrijk dat deze genoeg weerstand biedt tegen ruwe omstandigheden. De werkkleding en bedrijfskledij die borduurwerkdeal.nl aanbied zijn gemaakt van de sterkste materialen. De werkkleding en bedrijfskleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel! Ook bieden wij goedkope werkkleding met logo die wij met de modernste borduurmachine kunnen borduren.

Met bedrijfskleding en werkkleding haalt u meer rendement uit uw medewerkers. Mensen zullen positiever gaan kijken naar uw bedrijf. Daarnaast is herkenbaarheid erg belangrijk. Uw personeel is herkenbaar voor elkaar en voor klanten. Werkkleding borduren met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo vergroot dit alleen maar. Ook straalt uw personeel eenheid uit, dit versterkt het teamgevoel. Uw mensen hoeven daarbij niet te investeren in werkkleding, u investeert in uw mensen. Gepersonaliseerde bedrijfskleding versterkt dit dus nog meer. Mooie en goede bedrijfskleding en werkkleding wordt gewaardeerd door uw medewerkers. Hebt u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Bij Borduurwerkdeal kunt u vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen om inzicht in de kosten en mogelijkheden te krijgen. Als u grote aantallen besteld, kunnen we interessante kortingen geven.

Offerte-aanvragen

Blog over bedrijfskleding

Bekijk hier de blogs over bedrijfskleding,

- Bedrijfskleding waar moet je precies op letten als je bedrijfskleding gaat bestellen?

- Zichtbaarheidskleding voor u medewerkers, van levensbelang

- De juiste kleding op de vakbeurs

Delen op social media?

Facebook  Twitter  Google+  Linkedin

 

 

Bestel uw borduurwerk online bij borduurwerkdeal.nl ✓Uitstekende kwaliteit✓Snel bezorgd